Wonen

’t Oude Centrum kent een rijke historie. Achter de fraaie gevels van monumentale panden vindt u verrassende vormen van wonen. Bijvoorbeeld wonen boven winkels, kleinschalige appartementen, ruimere etagewoningen en woonhuizen in karakteristieke panden.

Wooncorporatie AlleeWonen, particulieren en vastgoedontwikkelaars bieden een grote verscheidenheid in huurwoningen. Het woningaanbod van AlleeWonen in ’t Oude Centrum vindt u op www.klikvoorwonen.nl. En Roosendaalse makelaars wijzen u graag de weg bij de aankoop van een pand in het ’t Oude Centrum.

Leefklimaat

Bewoners en ondernemers in ’t Oude Centrum kennen elkaar en staan voor elkaar klaar. Van oudsher wonen er mensen van verschillende nationaliteiten en afkomsten in dit gebied. De multiculturele samenstelling en specialistische winkels geven de straten een kosmopolitisch karakter, zonder de warme, dorpse sfeer te verliezen.

Wonen en werken

’t Oude Centrum leent zich bij uitstek voor de combinatie van wonen en ondernemen in hetzelfde pand, op basis van huur of koop. En dat tegen een aantrekkelijke, marktconforme prijs. Wilt u meer weten over ondernemen in ’t Oude Centrum? Neem dan contact op met de Ondernemersvereniging in dit gebied. Als startende ondernemer kunt u contact opnemen met Starterscentrum Roosendaal, gevestigd aan Molenstraat 4