WKG groep Fiscaal Juristen

WKG Groep Accountants en Fiscaal Juristen is vanaf het ontstaan in 1994 uitgegroeid tot een bekende, solide organisatie met een uitstekende reputatie.

Onze organisatie is kleinschalig, daardoor zijn er korte lijnen en heeft u direct contact met de dicisionmakers. Wij hanteren een hoge kwaliteitsstandaard en waarborgen dit door vaktechnische scholing van medewerkers en door aangesloten te zijn bij diverse landelijke beroepsorganisaties. Daarnaast publiceren we regelmatig artikelen in magazines, kranten en vakbladen.

 

Bedrijfsfilosofie

Wat wij willen is cliënten bedienen tegen een relatief lage vaste prijs, met handhaving van een goede kwaliteit en zekerheid over de vooraf afgestemde prijs. Geen vervelende verrassingen achteraf dus.

Onze bedrijfsfilosofie is eenvoudig. Wij stellen ons pro-actief op en willen vragen van klanten beantwoorden nog voor ze gesteld zijn.

Persoonlijke betrokkenheid en duidelijkheid vooraf over het honorarium zijn belangrijke kenmerken van onze dienstverlening.

Onze doelgroepen zijn hoofdzakelijk ondernemers actief in het MKB, vrije beroepsuitoefenaren en vermogende particulieren.

 

Nederland/België

Een specialiteit van WKG Groep is het samenspel tussen Nederland en België. Wij zijn bij uitstek ingespeeld op situaties waarbij zowel in Nederland als in België ondernemingsactiviteiten of andere financiële activiteiten plaatsvinden.

Onze kracht zit hem in het feit dat wij zowel Nederlanders als Belgen in dienst hebben met specifieke expertise en zowel in Nederland als België zijn gevestigd. Internationale afstemming is daardoor gegarandeerd.