STRAk advocaten

Jong advocatenkantoor in Roosendaal

Ons kantoor is een jong, dynamisch kantoor welke in 2009 is opgericht door de advocaten Marjolein Snoeren, Marianne Timmermans-Roelands en Valérie Andeweg. Samen hebben de advocaten van STRAk Advocaten een brede, diverse werkervaring opgedaan binnen zowel de advocatuur, de overheid als het bedrijfsleven. Als gevolg hiervan kunnen wij zowel ondernemingen, de overheid als particulieren de gevraagde kwaliteit en diensten leveren.

Juridisch specialist voor alle rechtsgebieden

Alle advocaten werkzaam bij STRAk Advocaten staan voor hoogwaardigejuridische dienstverlening, een persoonlijke bejegening en een grote betrokkenheid tegen een scherp tarief. Kenmerkend voor ons en ons kantoor is dat alles STRAk geregeld is en er veel waarde wordt gehecht aan een prettige, transparante samenwerking met onze cliënten. Vanzelfsprekend staan vertrouwen, kwaliteit en zorgvuldigheid alsmede een duidelijke informatievoorziening bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om familierecht, ondernemingsrecht of strafrecht, u kunt uw zaak met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Juridisch advies voor iedereen

STRAk Advocaten is van mening dat een ieder recht heeft op kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening en behandelt dan ook zaken voor cliënten die in aanmerking komen voor van overheidswege gesubsidieerde rechtshulp (de zgn. “toevoegingen” of “pro deo-zaken“).

Gratis juridisch adviesgesprek

Daarnaast houdt STRAk Advocaten iedere week een gratis spreekuur in Roosendaal, waarbij het eerste gesprek tot maximaal een half uur kosteloos is. Het spreekuur is op dinsdag van 16:00 tot 17:30 uur.

Benieuwd wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Lees dan meer over de rechtsgebieden en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.