Ondernemer worden?

’t Oude Centrum kenmerkt zich door de gezonde mix van wonen en werken.

Dus ook Ondernemen. Het gebied schuurt als het ware aan tegen de compacte binnenstad en pikt van hieruit als zodanig ook de voordelen mee, denk bijvoorbeeld aan gunstigere kostenposities voor (aspirant)ondernemers. ’t Oude Centrum kent alleen maar individuele ondernemers en geen ketens.

De Molenstraat en Brugstraat zijn per definitie de belangrijkste straten om ondernemen of toekomstig ondernemen vorm en inhoud te geven.

De Molenstraat is DE aanloopstraat richting het centrum. Vele specialistische winkels op het gebied van Food en Fashion wisselen als een automatisme de overige detaillisten af.

De Molenstraat kent een rustig verkeersbeeld, goede parkeervoorzieningen en volop ruimte voor een zogenaamde Shop-en-Go structuur.

In de Molenstraat is ook het Starterscentrum gehuisvest. Het starterscentrum wordt gefaciliteerd door Allee Wonen en Gemeente en biedt ruimte en ondersteuning aan startende ondernemers die nog niet “op zichzelf kunnen staan”.

De Brugstraat, belangrijke verbindingsweg naar en van het station biedt ook huisvesting aan een breed scala ondernemingen. In de overwegend statige panden zijn vele adviespraktijken gehuisvest zowel op het gebied van juridische ondersteuning, financiële dienstverlening en notariaat. Afgewisseld met veelal specialistische dienstverlenende detailhandel en hairfashion kent vormt de samenhang de nodige levendigheid in de straat niet in het minste veroorzaakt de uitgebreide Bus- en Treinverbindingen.

Contact

Als Ondernemer in ’t Oude Centrum kunt u een beroep doen op de projectleiding ’t Oude Centrum via de website. Ook vindt u op de website de contactgegevens van de Ondernemersvereniging ’t Oude Centrum. Spreek deze mensen aan en zij zullen u vooruit helpen.

Huisvesting

In ’t Oude Centrum kunt u met ondernemen terecht in een door uzelf aan te kopen bedrijfspand, in een huurpand welke in bezit is van de Woningcoöperatie Allee Wonen, via Particuliere verhuur enz. In deze bepaalt uzelf de strategie op spreekt u met een vertegenwoordiger van de Ondernemersvereniging. Zij kennen het gebied als geen ander.

Kortom…..’t Oude Centrum kan u op vele fronten faciliteren als ondernemer in het gebied.

Van harte welkom dus!!